Sztárok

Komoly fóbiái nehezítik Pápai Joci szereplését a Sztárban sztárban

A Sztárban sztár stábja gipszmintát sem vehetett Pápai Joci arcáról.

Pápai Joci retteg a bezártságtól és a magasságtól is. Saját bevallása szerint egyszerűbb lenne azt felsorolni, hogy mitől nem fél.

„Gyerekként a bezártságtól talán még nem féltem ennyire, de a tériszony például már akkor is jelen volt az életemben. Régóta jelen vannak és nehezítik a mindennapjaim. A lift például halálos terep számomra, a szolárium is nagyobb kihívást jelentett, és például CT-re sem tudnának betolni”vallotta be Pápai Joci a Borsnak. „Könnyebb lenne azt felsorolni, amitől nem félek. Konkrétan mindentől rettegek, de a kígyóktól és az állatoktól úgy általában különösen” – tette hozzá. Mindez a Sztárban sztárban szereplését is megnehezíti, de a műsor készítői tekintettel vannak rá.

„Joci az egyetlen, akinek az arcáról nem tudtunk gipszmintát venni. Abban a folyamatban leöntik a teljes arcát gipsszel, és megszűnik a kapcsolat a külvilággal. Természetesen tiszteletben tartjuk a klausztrofóbiáját, a csapatunk teljes megértéssel és odafigyeléssel kezeli. Így az adások alatt csak olyan átalakításokat végzünk az arcán, amihez nem kell teljes maszk. Tériszonya miatt pedig nem emeljük magasba” – tudatta a TV2.

Pápai Joci a Sztárban sztár első adásában:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top