Sztárok

Paudits Béla már nincs egyedül

Paudits Béla komoly segítséget kap, méghozzá nem is akárkitől. Takács Magdolna szintén rögös utat járt be a gyógyulásig.

Paudits Bélát évekkel ezelőtt gyomorfekéllyel műtötték, utána fertőzést, majd bélcsavarodást kapott. Fizikailag és lelkileg is legyengült, 50 kilósra fogyott. Most felkereste őt egykori partnere, Takács Magdolna harmonikaművész, aki 25 éven keresztül kísérte tangóharmonikán a férfit 1500 önálló estén. 2005-ben találkoztak utoljára, aztán Magdolna súlyos beteg lett.

„Torokrákom volt, kioperálták a gégémet és a nyirokcsomókat, az orvosok 30 százalék esélyt adtak a túlélésre, de most itt vagyok. Megtanultam hasból beszélni, és zenélni is tudok, sőt oktatok” – mondta el a Blikknek Takács Magdolna, és nem titkolt szándéka, hogy saját történetével szeretne erőt adni a színészlegendának. „Az élet egy gyönyörű dolog, és jó lenne, ha ez Bélának is eszébe jutna. Majd én jól gatyába rázom, meg kell erősödnie” – tette hozzá.

„Bizalmatlan vagyok mindenkivel szemben, de most Magdi nagy öröm számomra. Ő az egyetlen nő az életemben. Szükségem van rá, támaszkodnom kell valakire, Magdiban pedig megbízom. Most, hogy ő itt van, egy kicsit az életkedvem is visszatért” – nyilatkozta Paudits Béla.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top