Sztárok

Ördög Nóra: Láttam a gyerekeim szemében a riadt csillanást

A gyereknevelés nem könnyű feladat – hírességeink is megszenvednek ezzel rendesen. Ördög Nóra bevallotta, kijött a sodrából, és bizony ezt a gyerekei érezték meg.

Ördög Nóra újra belevágott a munkába: nyár elején az Ázsia Expresszel járt körbe pár egzotikus országot, ahova a családja is vele tartott. Később pedig a Séfek Séfe gasztroreality háziasszonyaként állt helyt. Sűrűsödik a munka, de a gyerekeire és a férjére ugyanannyi ideje jut. Így fordulhatott elő, hogy habár az egész napot velük töltötte, a gondolatai valahol máshol jártak. Blogbejegyzésében elárulta, először fordult elő, hogy kiabált a gyerekeivel. 

Fotó: https://www.ordognora.hu/micivenciblog/

„Emeltebb hangon beszéltem már, igen, de kiabálni, na azt még talán soha. Egészen a múlt hétig.
Az egyik este elszakadt nálam a cérna. Azt hiszem, ezúttal sem voltam extrán durva, se hangos, se agresszív, de magamhoz képest váratlanul és hevesen csattantam fel, az biztos. Onnan tudom, hogy megláttam a gyerekeim szemében a riadt csillanást, amit soha, de soha nem szerettem volna látni. Különösen nem úgy, hogy ez a pupillatágító, gyomorszorító érzés miattam költözött oda. Mici kétségbeesetten az apjára nézett, és megkérte, hogy ma mégis inkább ő meséljen neki elalvásnál” – írta a blogján a műsorvezető, aki pár napja ért haza születésnapi meglepetésútjáról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top