Sztárok

Nicole Kidman nem a férjét csókolta az Emmy-gálán – Keith Urban nem féltékeny Alexander Skarsgårdra

Sokszor került már közel egymáshoz Nicole Kidman és Alexander Skarsgård, de az Emmy-gálás csók mégis külön fejezetet nyitott a kapcsolatukban, ahogyan azt többen írták. Vajon tényleg van ebben valami?

Az idei Emmy-gála egyik nagy nyertese Nicole Kidman, aki a Hatalmas kis hazugságok című HBO-sorozatban egy bántalmazott nőt alakít, aki nem tud elszakadni a férjétől. Nemcsak a színésznő, de a férjet játszó Alexander Skarsgård is Emmy-díjat kapott a sorozatért. Amikor felolvasták a színész nevét, Kidman örömében felugrott, hogy gratuláljon a kollégájának. 

Nicole Kidman szájon csókolta Alexander Skarsgårdot az Emmy-gálán

Nekünk ez inkább egy ártatlan puszinak tűnik, mintsem valami nagy durranásnak, a külföldi online oldalakon viszont sok helyen megjegyezték, hogy Nicole Kidman tiszteletlen volt a férjével, a vadabb fantáziával megáldottak szerint pedig egyértelműen látszik, hogy a két színész között van valami, és nemcsak a filmvásznon. Az erotikus jelenteikről sokat írtak már, ahogyan arról is, hogy Kidman többször látható fehérneműben a Hatalmas kis hazugságokban

A Hatalmas kis hazugságok egyik jelenetében Nicole Kidman és Alexander Skarsgård

Nem tesszük most ide az erősen 18+-os videójelenetet, de bárki könnyedén rábukkanhat a neten. Mindenesetre a fenti képből is látszik, hogy a forgatás során látta már egymást mindenhogyan a két színész. 

Visszatérve az Emmyre

Az ott elcsattanó csókot (?) Kidman férje, Keith Urban is végignézte. A lassításban is jól látszik, hogy egyáltalán nem féltékeny. 

Nicole Kidman férje, Keith Urban nem bánta, hogy a neje Alexander Skarsgårdot megpuszilta

Nicole Kidman Emmy-gálás jókedvét nem tudták a piszkálódó megjegyzések sem elvenni. Nézd meg, hogyan tündökölt a gálán. 

Megnézem
Összes kép (6)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top