Sztárok

Világsztárral folytatódik a Vigyázat, gyerekkel vagyok!, Alvaro Soler örült a felkérésnek

Folytatódik a TV2 sikerműsora, a Vigyázat, gyerekkel vagyok! – nem is akárhogyan. A családi kvízshow október 2-től Ördög Nóra vezetésével, új játékokkal és meglepetésprodukciókkal jelentkezik.

Alvaro Soler, a népszerű Sofia című dal énekese Budapestre látogatott, mégpedig a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsor meghívására. Mint ismert: minden adás a 26 éves spanyol énekes világslágerével kezdődik, amely igen népszerű a gyerekek körében is.

Alvaro Soler – aki olyan világsztárokkal énekelt már együtt, mint Jennifer Lopez – a TV2 stúdiójában hatvan kisdiákkal lépett színpadra. „Nagy örömmel tettem eleget a csatorna meghívásának, ugyanis korábban még nem jártam Budapesten.”

Megnézem
Összes kép (4)

A TV2 népszerű műsora számos újdonságot tartogat. Az őszi évadban olyan ismert szülők is feltűnnek gyermekeikkel, mint Dolhai Attila, Mága Zoltán vagy Majka. Az egyik adásban pedig Bódy Szilvi hozza el unokahúgát, míg a Schobert család mindhárom gyermekével versenybe száll a TV2 és az IKO Műsorgyártó közös produkciójában.

Vigyázat, gyerekkel vagyok!: Ördög Nóra marad, de lesznek változások

Új játékokban sem lesz hiány: a már megszokott kvízkérdések mellett lesz 3 szójáték, illetve az iskolás korú szereplők is feladják a leckét szüleiknek: olyan feladatot kell megoldaniuk, melyet ők már sikerrel teljesítettek az iskolapadban.
Természetesen nem hiányozhat a műsorból az ikonikus játék a fotelben a tablettel, újdonság lesz viszont a szülők és gyermekeik közös meglepetésprodukciója. 

Fotó: TV2/Vigyázat, gyerekkel vagyok!

Az évad egyik legkülönlegesebb adása az lesz, amikor Ördög Nóra próbára teszi magát a kislányával. De vajon akkor ki fogja vezetni azt a műsort?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top