Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Sztárok

Nem hiszed el, mit tett Melania Trump!

Inget, farmernadrágot és edzőcipőt húzott Melania Trump, és folytatta elődje, Michelle Obama kertészkedési projektjét.

Elegáns tűsarkú cipőit sportcipőre váltotta Melania Trump, hogy a helyi gyerekek segítségével zöldségeket szedjen és ültessen a washingtoni Fehér Ház kertjében.

Nagy híve vagyok az egészséges táplálkozásnak, mivel az hatással van az agyra és a testre. Arra ösztönözlek titeket, hogy fogyasszatok sok zöldséget és gyümölcsöt, hogy egészségesen nőjetek fel

– hangoztatta az amerikai fist lady a Nagy-Washingtoni Fiú- és Lány Klub tucatnyi tagja előtt.

A piros kockás inget, farmernadrágot és edzőcipőt viselő Melania Trump az elődje, Michelle Obama által meghonosított kertészkedést folytatta a Fehér Ház déli gyepén. A kertészkedő 10–11 éves gyerekek padlizsánt és articsókát is szedtek, miközben a Fehér Ház séfjei a közelben megmosták a frissen begyűjtött termést.

Melania Trump a Fehér Ház méhészetéből származó mézzel és kerti szerszámokkal ajándékozta meg a gyermekeket, mondván, hogy otthon is tudják folytatni a kertészkedést.

Bár Melania Trump folytatja, amit elődje kezdett, férje, Donald Trump épp az ellenkezőjét teszi az egészséges életmódért Michelle Obama által meghirdetett kezdeményezésekkel. Az iskoláknak például haladékot adtak arra, hogy visszaszorítsák a sóhasználatot a menzákon. Elhalasztották annak a rendelkezésnek a bevezetését is, amely kötelezi a gyártókat a kalóriamennyiség és a cukortartalom feltüntetésére a csomagolt élelmiszereken, és az éttermi étlapoknak sem kell egyelőre bevezetniük a kalóriaszámlálást.

Címlap

top