Sztárok

Nem hiszed el, mit tett Melania Trump!

Inget, farmernadrágot és edzőcipőt húzott Melania Trump, és folytatta elődje, Michelle Obama kertészkedési projektjét.

Elegáns tűsarkú cipőit sportcipőre váltotta Melania Trump, hogy a helyi gyerekek segítségével zöldségeket szedjen és ültessen a washingtoni Fehér Ház kertjében.

Nagy híve vagyok az egészséges táplálkozásnak, mivel az hatással van az agyra és a testre. Arra ösztönözlek titeket, hogy fogyasszatok sok zöldséget és gyümölcsöt, hogy egészségesen nőjetek fel

– hangoztatta az amerikai fist lady a Nagy-Washingtoni Fiú- és Lány Klub tucatnyi tagja előtt.

A piros kockás inget, farmernadrágot és edzőcipőt viselő Melania Trump az elődje, Michelle Obama által meghonosított kertészkedést folytatta a Fehér Ház déli gyepén. A kertészkedő 10–11 éves gyerekek padlizsánt és articsókát is szedtek, miközben a Fehér Ház séfjei a közelben megmosták a frissen begyűjtött termést.

Melania Trump a Fehér Ház méhészetéből származó mézzel és kerti szerszámokkal ajándékozta meg a gyermekeket, mondván, hogy otthon is tudják folytatni a kertészkedést.

Bár Melania Trump folytatja, amit elődje kezdett, férje, Donald Trump épp az ellenkezőjét teszi az egészséges életmódért Michelle Obama által meghirdetett kezdeményezésekkel. Az iskoláknak például haladékot adtak arra, hogy visszaszorítsák a sóhasználatot a menzákon. Elhalasztották annak a rendelkezésnek a bevezetését is, amely kötelezi a gyártókat a kalóriamennyiség és a cukortartalom feltüntetésére a csomagolt élelmiszereken, és az éttermi étlapoknak sem kell egyelőre bevezetniük a kalóriaszámlálást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top