Sztárok

Bódi Sylvi túlöltözve ment Hugh Hefnerhez, Pamela Anderson neki köszön mindent – a Playboy mindenkinek mást jelentett

Hugh Hefner élettörténete telis-tele van gyönyörű nőkkel, de vannak, akik kiemelkednek a tömegből. Nekünk Bódi Sylvi azért, mert az első magyar Playmate volt, a Playboy történetében pedig Pamela Anderson, aki Hefner személyes kedvence volt.

Hugh Hefner ágyban, párnák és nők közt hunyt el, éppen úgy, ahogy szerette volna. A Playboy alapítója 91 éves volt, és saját mottója vitte előre, ahogy ő mondta egyszer. 

Az élet túl rövid ahhoz, hogy mások álmait éljük. 

És ő nem is igyekezett másoknak megfelelni, az őszintesége miatt pedig rengetegen rajongtak érte. Hugh Hefnerre emlékezve Kendra Wilkinson elmondta, hogy neki köszönheti azt, akivé vált, a barátsága és a Hefner tanácsai nélkül nem jutott volna előre.

Jenny McCarty Playboy-modell volt, szerinte Hefner rengeteg ember életét változtatta meg, nemcsak a nyuszikét, hanem az olvasókét is. Kim Kardashian, Carmen Electra, Nancy Sinatra a világ legkedvesebb embereként emlegeti, Larry King, Rob Lowe a férfiak nevében beszéltek, amikor egy legendától búcsúztak, aki sokat tett az emberi jogokért, és nagyszerű író, újságíró volt, akire nem lehetett nem odafigyelni, a történetei pedig tanulságosak és szórakoztatóak voltak.

Ha nem lettek volna a Wright fivérek, akkor is lennének repülők. Ha Edison nem lett volna, akkor is lenne elektromos áram. Ha nem lenne Hugh Hefner, akkor is lenne szex. Bár, talán nem élveznénk ennyire. Szóval, a világ kicsit szegényebb lenne. Gondolkodjanak rajta, ahogy néhány rokonom is tette

– nyilatkozta 1974-ben Hugh Hefner, akinek az aranyköpései éppen annyira legendásak voltak, mint a magazinja.

Pontosan ugyanezt gondolja a mogul kedvenc nyuszija is. Pamela Anderson és Hugh Hefner kapcsolata barátivá vált az évek során, és a színésznő sokszor hangsúlyozta, mennyire hálás a Playboy alapítójának mindenért. Nem meglepő, hogy Andersont kérte fel az utolsó, a búcsúcímlapra is. 

Hugh Hefner kérte fel Pamlea Andersont az utolsó meztelen címlapfotózásra

„Felhívott Hef képviselője, és azt mondta: nem akarunk senki mást. Nincs senki más. Vállalnád az utolsó meztelen címlapot a Playboyban?” – mesélte a színésznő, aki összesen 15 címlapra mondott igent.

Pamela Anderson volt az egyik kedvence Hugh Hefnernek

Andersont összetörte Hefner halálhíre, és a közösségi oldalán sem talált szavakat, egyszerűen csak egy képet osztott meg.

 

A magyarok és Hugh Hefner

Az amerikaiaknak Pamela Anderson a ikonikus Playboy-nyuszi, nekünk inkább Bódi Sylvi jutott eszünkbe, aki Magyarország első Playmate-je. Noha a magyar Playboyt emlegetve, ha ide kattintasz, láthatod, hogy később is sok emlékezetes címlap született. 

Bódi Sylvit Playboy-címlapja után Hugh Hefner meghívta magához bulizni

Annak idején Hefner maga hívta meg a híres-hírhedt Playboy villába Bódi Sylvit egy buliba. Erről a közösségi oldalán számolt be a modell annak idején.

Röviden és tömören a Playboy Mansionben töltött buliról: a dress code fehérnemű vagy koktélruha volt. Én szeretek egy rendezvényre ‘normálisan’ felöltözni, így a képen látható ruhát viseltem, ami azt gondolom, hogy egyszerre szexi és elegáns is. Nem éreztem volna jól magam ennyi ember között egy szál fehérneműben, plusz nem akartam egy lenni a sok tangában szaladgáló hölgy közül. Na, most ez olyan jól sikerült, hogy rendesen ki is emelkedtem a tömegből ebben a szettben.

Nem csoda, hogy ebben a ruhában túlöltözöttnek számított Bódi Sylvi. 

Bódy Sylvi ebben ment Hugh Hefner bulijába fotó: Facebook/Bódi Sylvi

Már a beengedésnél gyanús volt a dolog, hiszen a lányok tenyérnyi kis ruhadarabokat viseltek, de később bent olyanokat is láttam, akik csak testfestéssel takarták a ‘micsodájukat’… Szóval elsőre átjött, hogy egy pettyet túlöltöztem a rendezvényt… De látván a későbbieket és sok esetben a lányok viselkedésének ‘színvonalát’, egyáltalán nem bántam meg, hogy én ‘más’ voltam. És ezt semmi nem igazolta jobban, mint amikor a buli kellős közepén 15-20 Laokoon szoborcsoportot megszégyenítő, egymáson vonagló playmate gyűrűjéből kihámozván magát egyenesen odajött hozzám XY (nevet nem mondhatok, de hímnemű, Amerikában igen ismert sztár) és ezt mondta: ‘Te vagy az egyetlen NŐ ebben a buliban.’ Kedvesen megköszöntem a bókot, mert pontosan tudtam, hogy mire gondol. 

A visszaemlékezés végén Sylvi még hozzátette:  „rossz volt látni, az ingyen pia hatására hogy szét tudnak esni a kis ‘úrihölgyek’… Lehet, van, akinek ez bejön, én nem voltam büszke a saját nememre… megjegyezném, hogy a 15 lányon összesen volt annyi ruha, mint rajtam egyedül.”

Más magyar Playmate-et sem vett le a lábáról Hugh Hefner, Metzker Viki inkább szottyadt nagypapát látta benne. A történet úgy kezdődött, hogy Viki elbűvölte a nyuszis magazin atyját, hogy a férfi meghívta az egyik Las Vegas-i kaszinójának bulijába, ahol a lány DJ-ként is bemutatkozhatott. Viki nagyon örült a felkérésnek, mert mint mondta, nagyon nehéz abba a klubba és abba a közösségbe bejutni. Szerinte olyan hírességek is jelen lesznek, mint Paris Hilton vagy Lindsay Lohan, akik állandó vendégei a klubnak. A médiamogul természetesen Viki szépségére figyelt fel először, de a lány nem volt oda a férfiért. Véleménye szerint ugyan kedves és humoros, de nem érti, mit esznek rajta a lányok.

Már elég öreg szegény. Amikor megláttam őt először, akkor inkább „nagypapaérzetem” volt, és nem a férfit láttam benne. Úgyhogy nekem semmiképp sem vonzó, de hát biztosan megvan az ő sajátos varázsa, amiért még mindig fiatal lányok körében élvezi az életet…

Metzker Viki nem volt elájulva Hugh Hefnertől

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top