Sztárok

Sarah Jessica Parkert kislányként fel sem ismerjük

Négy gyönyörű színésznő, akik nemcsak szépségükkel, de tehetségükkel is levettek minket a lábunkról. A gyerekként is bájos sztárok ma már mind kész nők, a változás pedig magáért beszél! Nézz be velünk a sztárok régi fotóalbumába, és csodáld meg te is a hatalmas átalakulásokat!

Sarah Jessica Parker neve szinte teljesen összefonódott Carrie Bradshaw-éval, akinek karakterét hat éven keresztül formálta meg a Szex és New York című sorozatban. A színésznő a sorozat befejezése óta olyan sikerfilmekben játszott, mint az Anyám nyakán, a Szilveszter éjjel, vagy éppen a Minden kút Rómába vezet. Sarah Jessica Parkert számtalanszor megválasztották a legstílusosabb színésznőnek is.

Stana Katic eddigi legismertebb szerepe a Castle című sorozatban megformált Kate Beckett nyomozó, aki nemcsak szépségével, hanem éles eszével és találékonyságával is rabul ejti a nézőket. Egy ideje már nem szerepel a Castle-ben, egy új sorozatban tűnik fel, egy hat évig halottnak tűnt FBI ügynököt alakít az AXN csatornán kedd esténként látható Elfeledve című sorozatban.Miley Cyrus pályafutásának egyik legnagyobb szerepe a Hannah Montana sorozat főszereplőjének megformálása volt. Kevesen tudják, hogy miután az énekesnőként is sikeres színésznő megkapta a szerepet, fogszabályozót kellett hordania a görbe fogai miatt. Ugye szerinted is bájos volt a kis szépséghibájával együtt is?

Kristen Stewart már az Alkonyat-trilógia előtt is nagy benyomást tett a rajongókra és a kritikusokra, hiszen 3 egymást követő évben is jelölték a Young Artist Awardsra: 2003-ban a Pánikszoba, 2004-ben a Jéghideg otthon és 2005-ben az Undertown című filmekben nyújtott alakításáért. Te felismered a gyönyörű Kristent gyerekkori fotóján?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top