Sztárok

Tallós Rita: Nem rákom volt, csak úgy hívták

Tallós Rita a Fem3Caféban beszélt arról, hogy bár még nem nyilvánították hivatalosan gyógyultnak, két éve nem volt orvosnál. Azóta viszont nagy léptekben halad előre, visszatért a színházhoz, és még sok projektben részt vesz.

Tallós Ritát évekig küzdött mellrákkal, és ezt fel is vállalta, sokat beszélt róla. Miután egy ideje már tünetmentes volt, arról szóltak a pletykák, hogy betegsége miatt nem kap munkát, de ezt Rita erősen is cáfolta. A Jóban Rosszban egykori színésznője azóta egy olyan darabban is szerepet kapott, ahol sok jelenetben alig van rajta ruha. Most pedig arról beszélt a Fem3Caféban, hogy bár az orvosok még nem nyilvánították hivatalosan gyógyultnak, ő két éve nem hajlandó bemenni a kórházba. 

„Nem tudom, mit szólnak ehhez az orvosok, hiszen én két éve nem látogatom őket. Hivatalos gyógyultnak nyilvánítottam magam. Mindenkit fejbe vág, ha megtudja, hogy beteg. Nálam igenis lelki okai voltak. Szerintem nem is rákom volt, csak úgy hívták…” – mondta Tallós Rita

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top