Sztárok

Új arc a Konyhafőnök VIP-ben

Tegnap Nyári Aliz esett ki a Konyhafőnök VIP-ből, így ma új versenyzőt láthatunk a konyhában. Egy ismert arc érkezik a többi játékoshoz.

Bár még csak most vette kezdetét a Konyhafőnök VIP második évada a kezdő hat versenyzővel, Nyári Aliz távozása után ma újabb versenyző érkezik a versenybe. Ezúttal Valkó Eszter műsorvezetővel bővül a csapat, aki kissé félve vágott neki a megmérettetésnek. „Talán utoljára érettségi előtt volt ilyen hangulatom. Mikor nagyjából az A tétellel készültem, de a B-vel nem. Bízom benne, hogy a B-vel fogunk foglalkozni”  – mondta kissé kétségbeesve Eszter.

Bár csapattársai mosolyogva fogadták, titkon mindenki abban reménykedik, hogy túl tudják szárnyalni a versenybe frissen érkezett Eszter gasztronómiai tudását.  „Mikor megláttam Esztert… Róla azt tudom, hogy nagyon kapkodós. Olyan a természete, mint nekem. Főzni még nem láttam, de remélem, ügyetlenebb lesz, mint én” – mondta az Éjjel-Nappal Budapest Rolandja, aki egyébként a főztjével hódít. Hogy végül kinek hogyan sikerül megbirkóznia a mai feladatokkal – melyek közül az egyik egy hatalmas hal feldolgozása – kiderül ma 18:55-től az RTL Klubon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top