Sztárok

Nánási Pál elmondta a legcikibb történetét

Nánási Pál és Ördög Nóra az 50 milliós játszma vendégei voltak, ahol a válaszokon kívül egy ciki sztorit is megosztottak a közönséggel.

Ördög Nóra és Nánási Pál egymillió forintot nyertek a szombati 50 milliós játszmában, amit egy alapítványnak ajánlottak fel. A sztárpár az utolsó pillanatban tette a pénzt a helyes válaszra, vissza is kellett lassítani, hogy érvényes volt-e. A műsor alatt végig egy hullámhosszon voltak, szinte mindenben egyetértettek, hiszen mint Nánási Pali korábban elmondta, az ő kapcsolatuk tényleg ilyen harmonikus. A fotós azonban egy irtó ciki sztorit is megosztott a közönséggel, amin még Majka is megleődött. 

Ördög Nóri kislánya, Mici még kicsi volt, amikor az apukája elvitte játszóházban, viszont ami ezután következett, az minden szülő rémálma. „Micinek hasmenése volt, egyetlen szerencsénk, hogy zárás előtt fél órával már senki nem volt bent. Csúszott le a csúszdán a színes labdák közé. Rettenetes, borzalmas volt, egyenként törölgettük a labdákat…” – emlékezett vissza Nánási Pál

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top