Sztárok

Ördög Nóra a nőiessége titkáról mesélt

Ördög Nóra szerint nagyon fontos, hogy mint nő meg tudja őrizni a megfelelő egyensúlyt a különböző szerepek között.

November 7-én indul az Ázsia Expressz. A TV2 új realityjében hét sztárpár versenyez. Vietnámból indulnak, majd Laoszon és Kambodzsán át érnek el Thaiföldre napi egy dollár költőpénzzel. Gyilkos megpróbáltatás volt, de mint kiderült, nemcsak a szereplőknek, hanem a műsor készítőinek is. Az ötezer kilométert Ördög Nóra és családja is bejárta, családi reality készült erről Ázsia Vlog címmel.

A vlogban Ördög Nóri többször smink nélkül, karikás szemmel látható majd. „Ez a valóság – neveti el magát a műsorvezető, aki vállalja magát így is. – Aki ebbe a műsorba jelentkezett, az tudta, hogy ez lesz a helyzet. A saját közösségi oldalaimra is teszek fel olyan képeket, amiken nem vagyok puccparádéban. Tőlem ez nem meglepő, de ha mégis, attól csak izgalmasabb a történet.”

De persze olyan szexi képeket is szokott mutatni, amiket fotóművész férje, Nánási Pál készít róla, mert ahogy mondja, örül, hogy a férje még mindig szépnek látja. „Nekem az ő visszajelzése a legfontosabb, a mindent jelenti. Ez a lényege a párkapcsolatnak, hogy a szeretet, a szerelem maradjon, ne kopjon el. Nem érzem úgy, hogy ez ellene menne a természetemnek vagy annak, amit képviselni szeretnék. Egy egészséges nő többféle dologból van összegyúrva. Az anya, a dolgozó ember is nő. Szerencsés is vagyok, mert a szakmámnak része, hiszen ha kamera előtt állok, szép sminket, hajat, ruhát kapok a szakemberektől. Nagyon fontos, hogy a nőiességünket próbáljuk megőrizni, még akkor is, ha a napi daráló felőröl, ahogy a különböző szerepek közt próbálsz egyensúlyozni. Sokszor zavarban is vagyok, mert tudom, hogy sokan tekintenek rám példaképként, ami felelősség. Az én életem nem olyan, mint egy átlagos nőé. Ha sok a meló, akkor az mindenképpen a romantika rovására megy. Ha nem sok, akkor persze nagyon könnyű randiprogramokat szervezni a férjemmel, csinosan felöltözni. Amit azonban próbálok átadni, az az, hogy mindenkiben legyen meg a szándék, és próbálja a romantikát megőrizni a párkapcsolatában” – mondta el Ördög Nóra a Borsnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top