nlc.hu
Sztárok
Jennifer Lawrence megajándékozta Kárász Róbertet

Jennifer Lawrence megajándékozta Kárász Róbertet

Kárász Róbert alapítványában sok hazai híresség részt vett már, most azonban világsztárok is besegítettek. Legutóbb például Jennifer Lawrence is, aki a műsorvezető szerint nagyon készséges volt.

Kárász Róbert évek óta vezeti a Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítványt, amely egy kampány és munkahelyteremtési program a fogyatékossággal élők foglalkoztatásáért. Az alapítványnak számos híresség ajánlott már fel egy általa dedikált plüssmacit, most már világsztárok is részt vesznek a kezdeményezésben. ,,Jennifer Lawrence-szel egy időben forgatott Budapesten Jamie Foxx, nem sokkal később pedig Ashton Kutcher, ők mind dedikáltak egy-egy mackót” – mesélte Kárász Róbert Hajdú Péternek az Esti Frizbiben, amit vasárnap este, az ATV-n láthatnak a nézők. 

„Jennifer Lawrence még egy fényképet is dedikált, Ashton Kutcher pedig megengedte, hogy megörökítsük azt a pillanatot, amikor aláírja a mackót, tehát róla még fénykép is készült” – folytatta Kárász Róbert, aki azt is elárulta, hogy Charlie a felesége mackóját ajánlotta fel, ami 44 éven át mellette volt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top