Sztárok

Havas Henriket molesztálta egy férfi kollégája

Úgy látszik, most, hogy a zaklatási hullám végigmegy világon, mindenkiből feltörnek a régi emlékek. Havas Henrik Bochkor Gábor műsorában mesélt egy férfiról, aki molesztálta annak idején.

Az utóbbi hetek fő témáját minden egyes médiumnál a zaklatási ügybe keveredett sztárok adták. Külföldön Harvey Weinstein világhírű filmproducer kezdte a sort, akiről az elmúlt hetekben rengetegen nyilatkozták, hogy őket is zaklatta. Az utóbbi napok legfelkapottabb színésze Kevin Spacey, akiről egyben az is kiderült, hogy meleg, bár mint utólag bebizonyosodott, ez nem enyhítette múltbéli tetteit. Közben egy magyar rendezőről, Marton Lászlóról is kiderült, hogy több színésznőt is szexuálisan zaklatott, és visszaélt a pozíciójával. A vasárnap este látható #bochkor című műsorban is beszéltek az elmúlt hetek eseményeiről, amikor Havas Henrik bevallotta, hogy vele is történt már ilyen.

Annak idején a Magyar Rádióban nála is próbálkozott az egyik szerkesztő. „30 körül voltam, hírszerkesztőként dolgoztam. Az egyik felettesem munka után mindennap megkérdezte, hogy hazavinném-e, és amikor odaértünk hozzá, egy darabig még hosszasan beszélt hozzám, nem szállt ki. Egyszer csak hozzám nyúlt, és megkérdezte, nem folytatjuk-e nála – emlékezett vissza a történtekre Henrik. – Nos, nem mondanám, hogy felháborodtam, csupán megmondtam neki, hogy előbb is közölhette volna a szándékait, ráadásul én nem adtam semmilyen jelet, hogy hajlok erre. Azóta is köszönőviszonyban vagyunk, de érezhető köztünk a feszültség. Nyilván, ez egy roppant kellemetlen szituáció” – zárta szavait a tanár úr.

A témát alaposan körüljárták a résztvevők, amit vasárnap este a #bochkor című műsorban, az ATV-n láthatnak a nézők.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top