nlc.hu
Sztárok

Bochkor zavarba hozta Kabát Petit

Bochkor Gábor Kabát Petinek: „Itt vagy te, egy gyönyörű férfi!”

Bochkor Gábor igencsak zavarba hozta Kabát Petit.

„Az ész a fontos vagy a test?”, „Csajmágnes-e a focista?” – ilyen és ehhez hasonló kérdéseket boncolgat Bochkor Gábor a vendégeivel a vasárnap esti #bochkor című talkshow-ban. Mint az előzetesből kiderül, az újra rádiózni kezdő Bohkor igencsak zavarba hozta Kabát Petit a műsorban, nem is egyszer.

Kabát Peti

Kabát Petit meglepte Bochkor bókja (Fotó: RTL Klub)

Először azzal „támadta le”, hogy tényleg vonzzák-e a nőket a labdarúgók. „A focista az csajmágnes?”  kérdezte a női rádiósokat leszóló Bochkor Kabát Petit. Mire ő: „Szerintem nagyon”. Jakupcsek Gabriella is elmondta a véleményét: „Hát hogyne!”, akárcsak Risztov Éva: „Ha nem tud focizni, akkor is tök menő”.

A beszélgetés folyamán pedig egyszer csak azzal a felvezetéssel fordult ismét Kabát Petihez a legendás rádiós, hogy „Itt vagy te, egy gyönyörű férfi!” . Ezt hallva, a Nyerő Páros játékmestere kissé ledöbbent, majd egy puszit cuppantott neki a levegőbe, erre Bochkor is hasonlóképpen tett. „Ha te ilyeneket mondasz, akkor kezdek izzadni” – tette hozzá Kabát.

Olvass még Bochkor Gáborról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top