nlc.hu
TV-sztárok

Bochkor Gábor magánélete

Bochkor Gábor rendezett magánéletre vágyik – elárulta, milyen nővel élne együtt

Bochkor Gábor a szokásosnál többet elárult a magánéletéről.

Egy hónapja derült ki, hogy Bochkor Gábor visszatér az éterbe – Lovász Lászlóval vezetik majd a Retro Rádió reggeli műsorát. A rádiós az nlc-nek adott interjúban elmondta, hogy nagyon várja a kezdést, ám most már a munka mellett más is fontos az életében. Az első a lánya, Nóri, akivel nagyon sok időt tölt együtt. A Story magazin munkatársával folytatott beszélgetésben pedig elárulta, hogy rendezett magánéletre vágyik, és kiválasztottjának tulajdonságairól is beszélt.

„Szeretnék nyitni a nők felé. Bár az elmúlt egy-másfél évben nem voltam olyan helyzetben, amiben bármi be tudott volna teljesedni, abszolút nem vagyok bezárkózva. Szeretném, ha találnék egy olyan társat, aki baromi jó barát, akivel isteni a szex, és ami a legfontosabb: humoros és intelligens. Humorral ugyanis gyakran meg lehet oldani dolgokat, sokszor a konfliktusokra is gyógyír. Azt szeretném, hogy a nő képes legyen felébreszteni a kíváncsiságomat, a beszélgetés úgy folyjon le kettőnk között, hogy az számomra is érdekes legyen. Kevés ilyen van. Ráadásul ahogy haladok előre a korban, egyre több tapasztalatom van, egyre jobbak a szűrőim, és ezért egyre nehezebben engedek át rajta bárkit. Nyilván velem sem egyszerű. Bizonyos dolgok terén nagyon határozott elképzeléseim vannak, amit nem biztos, hogy könnyű kezelni” – mesélte a lapnak Bochkor Gábor, akinek a legeslegfontosabb, hogy a választottja jól kijöjjön 12 éves lányával.

Story magazin

Story magazin

Bochkor Gábor nagy visszatérése:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top