Sztárok

Ázsia Expressz: Megyeri Csilla behazudta a párjának, hogy jöhet a gyerek

Csak motiválni akarta a párját Megyeri Csilla, hogy megnyerjék az Ázsia Expresszt, azért mondta, hogy utána lehet gyerekük.

Megyeri Csilla a szerelmével, Zsoltival vágott neki az Ázsia Expressznek. Voltak viták, veszekedések és nagyon sok nehézség, de mint mondják, ez csak közelebb hozta őket egymáshoz. Mivel már négy éve vannak együtt Zsolttal, többször szóba került a gyerekvállalás, és ahogyan a műsorvezető meséli, a párja már készen áll a családalapításra, inkább ő az akadály. A rusnyázásról elhíresült Megyeri Csilla, akit azóta már jobban megszerettek a nézők, az Ázsia Expressz második részében megígérte a gyerekre vágyó párjának, hogy ha megnyerik az Ázsia Expresszt, akkor jöhet a baba – írja a Bors.

„Azt hazudtam – mondta nevetve Csilla. – Valamivel motiválni kellett Zsoltit, hogy mennyire sikerült, az kiderül az adásokból. Kettőnk közül ő szorgalmazza jobban, hogy le­gyen családunk. Ő 34 éves, én harminc. Tisztában vagyok azzal, hogy a gyerekek adják az élet értelmét, de még várnék egy kicsit. Nem szülnék a társadalmi elvárás miatt. Az anyukám 32 volt, amikor én érkeztem. Késői gyerek va­gyok, tizenegy éve házasok voltak, amikor jöttem. Hál’ istennek, anyukám sem stresszel azzal, hogy siessek, nincs nyomás rajtam. Persze, ha úgy akarja a jóisten, akkor jön.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top