Sztárok

Megy a kavarás a luxusfeleségekben: most Csősz Bogi házassága van terítéken

Valami nem stimmel Csősz Bogi és török milliárdos férje kapcsolatával, állítják a magyar realitytörténelem leggazdagabb asszonyai.

Megint megy a pletykálkodás egy napsütötte medence partján, feltehetően egy keddi nap délelőttjén, mikor a luxusfeleségeket leszámítva mindenki dolgozik. Most épp Köllő Babett és Farkas Rita fejti meg Csősz Boglárka házasságát – persze az érintett a közelben sincs.

„Szerintem nincsenek is együtt! Bogi nyilván elkíséri rendezvényekre, tud beszélni, meg tud jelenni, de ennyi. Nagyon keveset vannak együtt, nem tudom elképzelni, hogy valakivel jól működő házasság legyen az, hogy ennyit utaznak, és ennyit vannak külön” – elmélkedett Rita a Blikk szerint.

Csősz Bogi azonban megvédte házasságát milliárdos férjével, szerinte minden rendben van kettőjük közt. „Rosszindulatból gyakran mondanak ilyeneket. Előfordul valóban, hogy hosszú ideig nem találkozunk, esetleg külön hálószobában alszunk, hiszen van, hogy hajnalban érünk haza, vagy hajnalban indulunk útnak. Vállaltuk, ilyen az életvitelünk. Ennek ellenére boldogok vagyunk, az életmódunkból fakadóan másképp éljük meg a hétköznapokat, mint a többi ember, de nekünk ez a természetes” – avat be a nem mindennapi hálószobatitkaiba a színésznő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top