Sztárok

Pápai Joci kisfia irtó aranyosan szurkolt az apukájának

Bár előzetesen nem várta magát a legjobb négybe, Pápai Joci mégis ott állt a végső döntőben a Sztárban sztár színpadán. A fináléra a kisfia is elkísérte, aki nagyon édesen szurkolt az apukájának.

Pápai Joci hatalmasat ment a Sztárban sztár ötödik szériájában, végül a harmadik helyen végzett. Bár a zsűritől sok negatív kritikát kapott, ez nem szegte az Eurovíziót is megjárt zenész kedvét. Az általa megszemélyesített karaktereken jól szórakoztak a nézők, és egészen a legjobb négyig repítették. Joci többször is hangoztatta a műsor során, hogy az egyetlen vágya, hogy a felesége ezután is férfiként nézzen rá. Az adások alatt a családja is a stúdióban szurkolt neki, tegnap a kisfia is ott volt, aki kitartóan éltette apukáját.

A versenyt végül Horváth Tamás nyerte, aki az édesanyját is megemlítette „győzelmi beszédében”. Joci többször is mondta, hogy nagyon örül, hogy odaért a végére, viszont szakmailag jobban megérdemelnék a társai. Ettől függetlenül a nézők imádták az énekes produkcióit, és a zsűri is jól szórakozott rajta minden adásban. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top