Sztárok

Istenes Bence még egy évet ad maguknak

A kiköltözés óta nem beszélt Istenes Bence arról, milyen az életük Kölnben. Kihívás akad bőven, és csak a felszínt érintik azok a vlogok, amelyket a család az életéről készít.

Persze, Istenes Bence és Csobot Adél már annak is örült eleinte, hogy nem kell ingázniuk, vagy éppen külön élniük. A Story magazinnak most először arról mesélnek, milyen nehézségekkel kell szembenézniük Németországban, és hogyan tervezik a jövőjüket. 

„A lakásokért komoly a sorban állás, száz jelentkező is jut egy-egy hirdetésre. Ráadásul, átszámítva négy-hatszázezer forint egy jobb bérlemény” – mesélt Istenes Bence, aki talán éppen ezért nem is tudta magát rászánni, hogy hátat fordítson Magyarországnak, legalábbis egy időre. 

Bevallom, nem könnyű kivonnom magam az otthoni feladatok alól, nehéz nemet mondani a magyarországi felkérésekre, de húznunk kellett egy határvonalat.

Csobot Adél és Istenes Bence most esküvőt sem tervez

A Comet-gálát Adél és Bence például együtt vezetik, de ezen felül a műsorvezető a kinti karrierjére koncentrál. Legalábbis egy időre. Tudja, hogy kemény munka lesz felküzdenie magát a német piacon, de szeretne ott is képernyőre kerülni és műsort vezetni. 

A műsorvezető a menyasszonyával, Csobot Adéllal Fotó: Facebook/Istenes Bence

„Adéllal úgy beszéltük, hogy jövő év végéig adunk magunknak időt, hogy elinduljon az itteni karrierem. Ha összejön, különleges győzelem lesz, műsorvezetőként még senki sem csinált ilyet Magyarországról!”

Emellett Csobot Adél is mesélt a magazinnak a mindennapjaikról, és arról, milyen a kapcsolatuk Bencével, amióta sokkal inkább egymásra vannak utalva, távol a családtól és a barátoktól. Ráadásul, az esküvő is kérdéses egyelőre. Minderről a Storynak meséltek. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top