Sztárok

Sebestyén Balázs miatt háborúzik a TV2 és az RTL Klub

Legalábbis a műsorvezető nyakig belekeveredett a két konkurens tévécsatorna csatározásába. Áll a bál a TV2 és az RTL Klub között.

Az első gond talán az volt, amikor kiderült, hogy a Rádió1 miatt nem utazhat a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorral a két korábbi műsorvezető, Sebestyén Balázs és Vadon Jani. „Finoman fogalmazva ez nem Balázsékon múlott, és nagyon barátságtalan lépésnek tartom a rádió részéről” – mondta a SorozatWikinek Kolosi Péter, az RTL Magyarország programigazgatója.

A válaszcsapás sem maradt el, az RTL Klub vasárnap este – hónapokkal a 2018-as premier előtt – megmutatta az első részt A Fal című vetélkedőből, Sebestyén Balázs vezetésével. Állítólag azért döntöttek így, mert a TV2 nagyon hasonló vetélkedőt készít Stohl Andrással – foglalja össze a Blikk. „Az RTL Magyarország hosszú versenytárgyalás-sorozat után szerezte meg a kizárólagos jogot A Fal (The Wall) gyártásához, ezért is megdöbbentő, hogy legnagyobb konkurensünk megbízható értesüléseink szerint és sajnos nem meglepő módon, megpróbálkozik annak lemásolásával” – olvasható az RTL Klub közleményében.

A TV2 gyorsan reagált is a vádakra: „A Fal messze nem olyan egyedülálló formátum (…), ugyanis legmeghatározóbb eleme vélemények szerint csak egy high-tech változata az évtizedek óta látható The Price is Right című műsor PLINKO játékának.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top