Sztárok

Sebestyén Balázs visszatérése nem zökkenőmentes

Ma reggel élőben jelentkezett Sebestyén Balázs a Rádió1-en. Ahogy a felépüléséről beszélt, az is kiderült, hogy az RTL klubos visszatérése nem lesz éppen problémamentes.

A Balázsék ma reggeli adásában Vadon Jani és Rákóczi Feri kérdezte műsorvezetőtársát arról, hogyan érzi magát. Sebestyén Balázst a hétvégén műtötték, mostanra pedig szerencsére már sokkal jobban van. Igaz, eredetileg úgy tervezte, hogy kedden már mikrofon mögé ül, de Balázs még nem tudott óráig ülni, bár a bejelentkezéskor ma már optimista volt. 

„Ez volt a teszt, kibírom a röhögést, szóval holnap már megyek” – ígérte, de kiderült, hogy Sebestyén Balázsnak kemény hete lesz, „egyből mély víz”, ahogyan ő fogalmazott. Hétvégén ugyanis forgat, az RTL Klub A Fal című adását veszik fel, de a műsorvezetőnek még sok mozdulat nehezen megy, vagy éppen fáj. Ilyen, amikor felfele kell mutogatnia, és valószínűleg az sem egyszerű, hogy egész nap forgat, mert még könnyen kimerül. 

A Fal című game show-t eddigi két premier előtti adását magyar játékosokkal, de milánói díszletek között forgatták, mostantól viszont már itthon készül a produkció. Február 5-től minden hétköznap este 19:05 órától láthatják a nézők.

Fotó: RTL Klub/ A Fal, Sebestyén Balázs

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top