nlc.hu
Sztárok

Videó Sebestyén Balázsról és a gyerekeiről

Cuki videó került elő Sebestyén Balázsról és a gyerekeiről

A rádiós büszke édesapa, ám csak nagyon ritkán tesz közzé felvételt a fiairól.

Sebestyén Balázs nem nevezhető átlagos bulvárszereplőnek, hiszen évente ha egyszer-kétszer láthatjuk egy magazin címlapján. A családjáról végképp nem beszél, maximum röviden a Balázsék című rádióműsorban, a magánéletét féltve őrzi. A kisebbik fia, Noel kivételesen szerepelhetett a minap az édesapjával, bár csak az éterben, emellett 15 éves fia, Noel is látható volt a műsorvezető Instagram-oldalán, ám valószínűleg jó ideig újra nem láthatjuk a fiúkat.

Balázsról és családjáról most újra előkerült egy felvétel a TikTokon, melyen a Nothing Else Matters című dalt gitározza a gyerekei társaságában. A videót a kisfia narrációjával lehet meghallgatni. 

Íme:

És hogy miért nem láthatjuk a fiúkat?

„Szerintem ez az ismertség egy teher. Én nem mutogatom őket, nem árulom őket, nem adok el terméket velük. Szerintem hosszú távon azok döntenek jól, akik így döntenek” vallja a szülőségről Balázs, aki hozzáteszi, hogy a gyerek egyszer felteszi majd a kérdést, ha nagyobb lesz, hogy miért mutogatták őt a szülei.

Sebestyén Balázs

Sebestyén Balázs (Fotó: Schumy Csaba)

Nincs még utód

Továbbra is gőzerővel keresi Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri, hogy ki lenne a legalkalmasabb Vadon János helyére. Múlt héten Faragó Janka volt a vendégműsorvezető, ám a kommentelők nem igazán rajongtak a fiatal lányért. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top