Sztárok

Veréb Tamás vetkőzős jelenete mindent vitt

Veréb Tamás pokolian jól mutat a színpadon: erre a tegnap Sztárban sztár + egy kicsi is ráerősített. A szerep kedvéért ledobta a felsőjét, amitől minden női szem a képernyőre tapadt.

Veréb Tamás szinte ismeretlenként indult a Sztárban sztár negyedik szériájában, aztán adásról adásra az ország egyik kedvenc előadója lett. Profizmusa és elszántsága végül a győzelemig repítette, majd megígérte, hogy ezentúl szem előtt lesz, nem bújik a műsor után sem álarc mögé. A lányokkal rossz hírt kell közölnünk, hiszen a színész szíve foglalt már egy ideje, de ettől függetlenül gyönyörködhetünk benne, hiszen most a Sztárban sztár + 1 kicsi miatt még sokáig láthatjuk a képernyőn. A tegnapi adásban például a Maroon5 énekesét, Adam Levine-t alakította, a végén pedig a textilt is ledobta a hölgyek nagy örömére. 

A műsort végül Tóth Gabi és Fodor Erik nyerte, de Veréb Tamás és Fodor Eliza is az élmezőnyben volt. A duó legközelebb Sam Smith és Mary J. Blige duettjét viszi színpadra, ami ugyancsak szórakoztatónak ígérkezik. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top