Sztárok

Ez a legújabb zaklatási vád Harvey Weinstein ellen

Beperelte Harvey Weinsteint egy színésznő, aki azzal vádolja a hollywoodi producert, hogy még 2014-ben zaklatta egy cannes-i hotelszobában.

Kadian Noble keresete szerint Harvey Weinstein azzal hívta a Le Majestic Hotelben lévő szobájába, hogy egy új filmhez keres szereplőket. Elkezdte masszírozni a nőt, majd megragadta a mellét és a fenekét. Végül nem engedte ki a fürdőszobából, és arra kényszerítette, hogy elégítse ki, amíg nem élvez a földre.

Az eset során Weinstein állítólag azt mondta Noble-nek, hogy „nyugodj meg, minden el lesz neked intézve”.

A vádra Weinstein képviselői ugyanazt a nyilatkozatot adták ki, amelyet a korábbi, hasonló szexuális zaklatási ügyekben is. Eszerint a producer visszautasítja, hogy nem közös megegyezéssel történt az eset. Azt is tagadja, hogy bármilyen retorzió érte volna azokat a nőket, akik visszautasították a közeledését.

Ez a per egyébként csak hétfőn már a második Weinstein ellen, Dominique Huett színésznő ugyanis azzal vádolja, hogy a producer orális szexre kényszerítette, és a jelenlétében maszturbált 2000-ben.

(Variety)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top