Sztárok

Nehéz időszak vár Klapka Sandyre

Élete legnehezebb adventje előtt áll Klapka Sandy. Klapka György lányának több ok miatt is nehéz a dolga.

Közeledik Klapka György születésnapja, és alig másfél hétre rá, január 4-én a halálának egyéves évfordulója, ez komoly lelki megterhelést jelent a családnak, Sandynek pedig különösen, hiszen a zálogházzal is ő foglalkozik, ahol most van a karácsonyi roham.

„Közeledik édesapám születésnapja, az első nélküle, és ugye a halálának az évfordulója is hamar követi. Szerettem volna megemlékezni róla méltó módon, ezért az utolsó munkanapon, 23-án zárás után szervezek egy koccintást a kollégákkal és a törzsvásárlókkal. Jó lenne, ha olyanok is el tudnának jönni, akik korábban dolgoztak apuval, hogy boldog szülinapot kívánjanak neki, hogy ő is ünnepelhessen egy kicsit az égben” – mondta a Blikknek Klapka Sandy, aki azt is elárulta, mindennapos dolog, hogy egy-egy vevő előáll valami kedves történettel az Aranyemberről. „Bevallom, ez most egy kicsit nehezebb, hiszen közeleg az első karácsony nélküle, de annak örülök, hogy ennyi embernek vannak jó történetei apuról. Én is szoktam álmodni vele rendszeresen, ilyenkor mindig jókat beszélgetünk” – mesélte Klapka György lánya.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top