Sztárok

Gryllus Dorka és Simon Kornél régi szakításukról mesélnek

Gryllus Dorka és Simon Kornél nem szívesen mesélnek a kapcsolatukról, most meglepő őszinteséggel vallottak a nehézségekről, a szakításról.

Gryllus Dorka és Simon Kornél kapcsolata nehezen indult, volt köztük egy Berlin-Budapest tengely: Dorka Berlinben képzelte el a jövőjét, Kornél elsősorban Budapesten. Dorka és Kornél két hetet találkoztak, két hetet nem. Nem tűnt üzemeltethető kapcsolatnak, azonban Gryllus Dorka mégis úgy döntött, hogy hazaköltözik, aminek a férje örült a legjobban.

Fotókredit: VIASAT3/Labancz Viktória
Simon kornél és Gryllus Dorka

„A kapcsolatunk elején volt még egy nehéz kör is. Korci egyszer csak mondta, hogy: én rájöttem, hogy ez egy illúzió, és nekem ez egy álom, de én nem akarok veled menni bevásárolni, én nem akarok kertes házat meg kutyát, mert ilyet csak fogorvosok csinálnak. Akkor rátettem a telefont, hogy szia” – magyarázta Dorka nevetve, amire Simon Kornél meglepően reagált.

Fotókredit: VIASAT3/Labancz Viktória
Simon kornél és Gryllus Dorka

„Ha az ember racionálisan áll hozzá, és félretolja ezt a mindent elsöprő, nem is tudom, milyen színű ködöt, amit szerelemnek hívnak – ami tényleg nagyon durva volt, mintha fejbe vertek volna – akkor úgy nézett ki, ennek semmiféle racionális jövője sincsen. Azt gondoltam, hogy akkor vessünk véget ennek az egésznek. Ez egy hülyeség, képtelenség, mi ketten, ebből a két teljesen különböző világból, soha nem fogunk működni. Én ezt fejben lejátszottam” – vallotta be őszintén Kornél, aki egy hétvégi gondolkodást követően döbbent rá, hogy mégis Dorkát akarja. Akkori érzéseit a ma esti Lakástalkshow-ban osztotta meg Lovász Lászlóval:

„A 9-es buszra várva felhívtam, hogy akkor legyen vége. Felhívtam az akkori barátnőmet, vele is szakítottam, üldögéltem egy hétvégét egyedül a lakásban, és hétfőn a MAFILM udvaráról felhívtam, hogy szerintem mégis inkább találkozzunk. Dorka megkérdezte eléggé hűvösen és kimérten, hogy mit akarsz. Téged – válaszoltam. Aztán iszonyatosan hosszas csönd, és Dorka azt mondta: most már ne gondolkozzál” – kacagtak hosszasan a történetet mesélve a szerelmesek, Gryllus Dorka és Simon Kornél, akik bár mindig is óvták a nyilvánosságtól, mégis megmutatták közös gyermeküket

Lakástalkshow minden héten hétfőtől csütörtökig késő este a VIASAT3-on.

Fotókredit: VIASAT3/Labancz Viktória
Simon Kornél és Gryllus Dorka

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top