nlc.hu
Sztárok
Istenes Bence kisfiával kunyerál szavazatokat

Istenes Bence kisfiával kunyerál szavazatokat

Istenes Bence és Csobot Adél kisfia hatalmasat nőtt. Nátán nagyon hasonlít az apukájára, de azért néhány dolgot az anyukájától is örökölt. A műsorvezető egy cuki képet is megosztott, a gyerekével próbál szavazatokat gyűjteni.

Istenes Bence és Csobot Adél most éppen Magyarországon tartózkodik, hiszen holnap rendezik meg az idei Comet-gálát, amelynek ők a házigazdái. Természetesen a kisfiuk is velük van, felváltva vigyáznak rá, mivel mindkettejüknek sok a dolga az előkészületekkel. Istenes Bence nemcsak műsorvezető lesz a díjátadón, hanem a legnépszerűbb social média-szereplő kategóriában is jelölték – egy ideig Sebestyén Balázs is szavazatokat gyűjtött neki. Most viszont a legjobb eszközhöz fordult, hogy biztosra menjen: Nátánról posztolt egy iszonyatosan aranyos képet. 

„Jóóóreggelt, most ígértem meg a kisfiamnak, hogy holnap hazahozom a Comet-gömböt, úgyhogy ma utoljára szavazzatok rám kérlek!! Nagyon köszönöm” – írta Bence a képhez. Na, az tuti, hogy ezzel a fotóval biztosra ment, a finisben is sok szavazatot kap majd. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top