Sztárok

Sebestyén Balázs odapörkölt Istenes Bencének

Sebestyén Balázs, szokásához híven, trollkodással indította a reggelt. Ezúttal Istenes Bencének szólt be a Comet díjátadó gála kapcsán.

Idén Istenes Bence és Csobot Adél vezeti majd a Comet díjátadót, ahol a az egyik kategóriában előbbit és Sebestyén Balázst is jelölték. A műsorvezető ma reggel a közösségi oldalán találta be Istenes Bencét, a követőit kérte, hogy szavazzanak rá, különben nagyon szomorú lesz. Sebestyén Balázs egyébként sziporkázik a héten, hiszen nemcsak Bencének, hanem Stohl Andrásnak is beszólt, az RTL Klub és a TV2 háborúja kapcsán. 

„Tegyétek meg kérlek, hogy helyettem Rá szavaztok, mert ha a műsorvezetés mellett szegénynek még nekem is át kellene adnia egy díjat, biztos, hogy a pali öngyilkos lesz, azt pedig nem szeretném, olyan cuki családja van! Szóval szavazzatok Bencére, mert szeretném karácsonyra meglepni egy második hellyel” – írta ma reggel Sebestyén Balázs a közösségi oldalán. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top