Sztárok

Sebestyén Balázs üzent Ramiéknak, beszólt Stohlnak

Sebestyén Balázs végre tisztázta, mi történt az elmúlt hetekben. Beszélt arról, miért váltották le a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben, mit gondol a TV2 és az RTL Klub közötti harcról, és azt is elárulta, hogy mi a véleménye Stohl András húzásáról.

Sok teória napvilágot látott már azzal kapcsolatban, hogy Sebestyén Balázst miért nem foglalkoztatja az RTL Klub. Legutóbb a Celeb vagyok, ments ki innen! miatt tört ki a balhé, hiszen ahogy a műsorvezető is elárulta, a Rádió1 nem engedte el őket, ezért Kiss Ramónát és Puskás Petit vitte a dzsungelbe a csatorna. A hírek szerint az RTL Klub és a TV2 háborúban állnak egymással Balázs miatt, bár ezt a műsorvezető cáfolta. Nemrég a TV2-nek is üzent, most pedig tiszta vizet önt a pohárba. 

„Ez egy nagyon nehéz ügy. Én más érdekeltségben tévézem, és másban rádiózom. Nagyon szerettem volna kiutazni és ismét vezetni a műsort. Én bíztam abban, hogy rádiós minőségemben tekintenek rám, amikor a Rádió 1-hez érkeztem. Mondjuk ki, nem volt ez túl elegáns lépés, hogy nem engedtek el minket, mi viszont szeretünk annyira rádiózni, hogy ezt el tudtuk fogadni” – részletezte Sebestyén Balázs a sorozatwiki.hu-nak, továbbá elárulta, hogy mit gondol a Celeb vagyok, ments ki innen! új műsorvezető párosáról. 

„Nagyon nehéz lehet utánunk csinálni ezt a feladatot, de én azt gondolom, hogy meg fogják tudni oldani. Ramiék is ügyesek lesznek szerintem, látszik, hogy menni fog nekik, de nyilván nem szabad pont úgy csinálniuk, ahogy mi Janival vezettük ezt a produkciót. A műsor nagyon szórakoztató, és nagyon élvezem” – mondta Balázs, majd az új műsorára is kitért, egyben beszólt a TV2-nek és Stohl Andrásnak. 

„A Fal kontra Piramis esetében szerintem az lett volna a minimum, hogy azt mondja a TV2-nek, hogy bármi mást megcsinálok, de nem fogok kiszúrni azzal a csatornával, akinek nagyon sokat köszönhetek. Nem fogom elvállalni a Piramist, ami sokkal gagyibb, mint A Fal, és kizárólag azért készül, hogy megszívassa az RTL-t. Már csak becsületből sem teszek ilyet! Ez a csatorna kitartott mellette még akkor is, amikor ő súlyos autóbalesetet okozott, sőt még akkor is, amikor börtönben ült. Sokáig fogta a kezét, lehetőséget adott neki, és rehabilitálta a Válótársak egyik főszerepével” – zárta szavait a műsorvezető.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top