Sztárok

Szikora Róbert nem örül Tóth Andi szereplésének

Szikora Róbert megszólalt egykori mentoráltja, Tóth Andi dzsungeles szereplésével kapcsolatban

A jelenleg a Celeb vagyok, ments ki innen című műsorban szereplő Tóth Andi a mai napig is nagyon jó barátságban van egykori mentorával Szikora Róberttel. Az R-Go frontembere a Borsnak elárulta: nem mondta ugyan Andinak, de egyáltalán nem örül neki, hogy elvállalta a műsort, ugyanis a zenész szerint a nagyváradi lány egy tehetséges énekesnő, és nem celeb.

„Andi nemrég átjött, és elújságolta a hírt, hogy megy Afrikába, aminek őszinte leszek, nagyon nem örültem, de nem mutattam neki, mert nem akartam elvenni a kedvét. De ő egy énekesnő, aki már letett valamit az asztalra, és akinek csak énekelnie kellene. A hideg ráz, amikor odakapcsolok, és azt látom, hogy hangyák, meg pókok között bajlódik. Ha az én lányom lenne, egész biztosan nem engedtem volna, hogy elvállalja a műsort” – mondta Szikora Róbert, aki a műsorban akadt új udvarlóktól nem félti Tóth Andit. Ez egy műsor, aminek csak a töredékét látjuk, nem tudhatjuk, mi megy ott, de szerintem Andi tudja kezelni a szituációkat. Azzal pedig, hogy egy idősebb férfi udvarol neki, szerintem a legkevésbé sincs baj – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top