nlc.hu
Sztárok

Szikora Róbert Tóth Andiról beszélt

Szikora Róbert Tóth Andiról: „Így sosem lesz igazán boldog”

Szikora Róbert még nem adta fel a reményt, hogy egykori mentoráltja újra színpadra álljon.

Tóth Andi fájdalmas vallomást tett egy héttel ezelőtt: azt mondta, felhagy énekesnői karrierjével és innentől a tehetséggondozásban képzeli el a jövőjét, valamint saját ruhamárkát alapít.

Tóth Andi

Fotó: Trenka Attila

„Sokáig tudnám sorolni az okokat. Akik ismernek, tudják, hogy nekem mindig is a zene volt mentsváram, gyerekként is ez volt a menekülésem” – vezette fel Tóth Andi a mondandóját a sokkoló kijelentés előtt. Az énekesnő döntéséről egykori x-faktoros mentora, Szikora Róbert beszélt, aki még nem adta fel a reményt, hogy meggyőzze Andit a folytatásról. 

„Az eddigi beszélgetéseink alapján úgy érzem, van remény arra, hogy egyszer ismét színpadra álljon. Hajlik rá, de még több benne a kiábrándultság érzése. Időre van szüksége, hogy a sok rossz emlék, csalódás, amiket átélt énekesként, elhalványuljanak, és felszínre jöhessenek a szép emlékek. Be fogja ő is látni, hogy zene nélkül sosem lesz igazán boldog. Ő egy világszínvonalú tehetség, akit a Jóisten is a színpadra teremtett” – mondta a Blikknek az előadó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top