Szerinted kit tesz Palvin Barbi a fa alá?

nlc | 2017. December 24.
Palvin Barbit idén több hírességgel is összehozták, de ő csak a Julian Perrettával való kapcsolatáról nyilatkozott, bár azóta már vele sincs együtt. Szerinted kivel illett össze a legjobban?

Palvin Barbinak pörgős éve volt – mind a karrierjében, mind pasifronton. A modell többször is megmutatta bájait, szerepelt a legnagyobb divatmagazinok címlapján, és a leghíresebb márkák kérték fel, hogy a termékeiket reklámozza. A munkában tehát nincs miért panaszkodnia, a szerelmi élete viszont nem zökkenőmentes. A modellt idén is több hírességgel hírbe hozták: Barbi Cannes-ban Leonardo DiCaprioval kavart, ha lehet hinni a pletykáknak. Mindenesetre, ott volt a jótékonysági partiján, ami eléggé zártkörű volt. 

Ezután Palvin Barbit többször is lencsevégre kapták a Forma 1 sztárjával, Lewis Hamiltonnal, akit még az egyik versenyére is elkísért, de azután is látták őket együtt. 

Az autóversenyzőt azonban Dzsudzsák Balázsra cserélte Barbi – a focista és a modell a VOLT fesztiválon buliztak együtt több napon keresztül, majd Barbi egy közös képet is posztolt Svájcból. 

Derült égből villámcsapásként érte a rajongókat, hogy már a focista sincs képben, hiszen Barbi legújabb szerelme Julian Perretta, akivel kimondták, hogy együtt vannak, és több romantikus képet is megosztottak egymás társaságában. 

Úgy tűnik azonban ez a kapcsolat is kérészéletű volt, hiszen Barbi ismét Lewis Hamiltonnal lógott, és egy harmadik személy is bejött a képbe: Neymar is csapta a szelet Barbinak, amit aztán később megbánt, hiszen volt belőle baja elég, főleg, mivel barátnője volt akkoriban. 

Őszintén bevalljuk, nem tudjuk, hányadán áll most Barbi szerelmi élete, viszont nagyon kíváncsiak vagyunk arra, ti mit gondoltok a jelöltekről, szerintetek ki illik Barbihoz a legjobban?

 

Exit mobile version