Sztárok

Lelépett otthonról a fiatal x-faktoros

A 16 éves Mata Ricsi hónapok óta nem járt otthon, édesapja attól tart, elvette az eszét a szerelem.

Mata Ricsi 12 évesen tűnt fel az Ének iskolájában, majd két évre rá a tavalyi X-Faktorban. Mindkét műsorban a döntőig jutott produkcióival, de győznie nem sikerült. A Borsod megyei Igricből származó fiú családja reménysége volt. Az énekesi karrier beindítása volt az első, albérletet is próbáltak keresni a fővárosban, de a költözésből végül nem lett semmi. Amíg otthon élt, Ricsi alkalmi munkákat vállalva segített szülein, ahogy tudott.

Az elmúlt év azonban gyökeres változást hozott a fiatal srác életében. Augusztusban összepakolt, és eljött otthonról, azóta egy rajongójánál lakik Maglódon, szüleivel hónapok óta nem beszélt. Édesapja borzasztóan aggódik a fiú miatt, szerinte rossz hatással van rá a lány. „Teljesen megőrjítette ez a Brigi lány a fiamat. Sülve-főve együtt vannak, egyértelmű, hogy a fiam belehabarodott. Úgy hallom, kocsmáról kocsmára járnak. Féltem a gyerekem, nehogy baj legyen a végén! Ne legyen igazam, mert szeretném, ha a fiam boldog lenne, de félek, ha ennek a szerelemnek vége lesz, Ricsi összeomlik, és kárt tesz magában” – mondta a Borsnak az apa.

Mata Ricsi az X-Faktor idején

A Ricsit befogadó család állítólag a gyerek karrierjét is támogatja, és szerelemről szó sincs. A fiatal énekes menedzsere szerint „szinte testvéri kapcsolat van” Ricsi és Brigitta között, és az sem igaz, hogy a fiú ne beszélne a szüleivel.

Mata Ricsi hivatalosan is kérte a gyámhatóságtól, hogy elköltözhessen otthonról, ezt állítólag engedélyezték is a tinédzsernek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top