TV-sztárok

X-Faktor: Mata Ricsi szegény sorsú szüleinek segít

Az X-Faktor Mata Ricsije szüleinek próbál segíteni, akik nem élnek túl jó anyagi körülmények közt. Az énekes hangfalakat szerel össze, amiket utána elad, az értük kapott pénzből pedig a családját támogatja.

Mata Ricsi és családja Igrici község egy kedves kis házában él. Az énekes édesapja mindig csinál valamit a portán, már tíz éve tervezték, hogy lefestik a kerítést, de pénzhiány miatt ez csak most sikerült. Nem titkolják, 97 ezer forintból élnek heten, van, hogy kenyérre sem futja. Az X-Faktor énekese nyaranta apjának segített, beállt dolgozni, most pedig régi hangfalakat vesz, amiket rendbe hoz, majd eladja őket, és további tervei is vannak. Úgy gondolták, a legkisebb fiú x-faktoros szereplésével életük megváltozhat írja a Bors. “Amikor Ricsi ki­esett a mentorházból, nem akart többé énekelni, már zenét sem hallgatott. Rettenetesen el­keseredett. Pedig nagyon vártuk, hogy legyen egy olyan tehetségkutató, ahova újra benevezhet. Nem sok lehetőség adódik Igricin, hogy ki tudjon innen szakadni” – mondta Ernő, az énekes édesapja.

X-Faktor: Mata Ricsi szegény sorsú szüleinek segít

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top