Sztárok

Mata Ricsi apja kifakadt

Mata Ricsi apja felháborítónak tartja az X-Faktorban történteket, szerinte a fia túl nagy pofonokat kapott. Az apuka részletesen elmondta a véleményét.

Opitz Barbi nyerte az X-Faktort, a fiatal versenyző, Mata Ricsi második lett. Az apja szerint túl sok kritikát kapott és ő maga jobban fel tudta készíteni, mint a mentora. “Nem vagyok biztos benne, hogy jót tett a fiamnak ez a verseny. Nagyon sok kemény kritikát, sokkal több pofont kapott, mint bármelyik másik versenyző. Azt pedig egyenesen felháborítónak tartom, amit Puskás Peti a győztes dalt követően mondott, hogy beismeri, Barbi dala a győztes sláger. Egy mentornak egy pillanatig sem szabad elengednie mentoráltja kezét! Még akkor sem, ha tényleg gyengébb volt a produkció” – fakadt ki Mata Ernő, aki szerint fiának az atyai tanácsok sokkal hasznosabbak, mint a szakemberek véleménye.

“Az utolsó két döntős dalra már én készítettem fel a fiam. Nem vagyok énektanár, nincs szaktudásom, de úgy érzem, sokkal jobban tud velem gyakorolni, hiszen jobban ismerem. Nem tagadom, hogy még sokat kell tanulnia, de nála sokkal célravezetőbb a burkolt kritika, mint a kemény odaszólások” – mondta a Blikknek az apuka.

Mata Ricsi mentora nem ért egyet, szerinte az őszinteség a legfontosabb. “Ricsi eleinte nagyon nehezen viselte a kritikát, de szerintem mostanra már megtanulta hasznosítani. Sajnos ez a döntő nem úgy sikerült, ahogy vártuk, Barbi sokkal jobb volt, amit a nézők is elismertek. Büszke vagyok Ricsire, és ha a jövőben szüksége van tanácsra, tudja, hogy hozzám bármikor fordulhat!”  mondta Puskás Peti.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top