Sztárok

8 celebesküvő, amit borzasztóan várunk idén

Lesznek, akik nagy csinnadrattával, lesznek, akik titokban, de a lényeg az, hogy celebjeink 2018-ban is házasodnak, méghozzá nem is kevesen. Persze lesznek még meglepetések, de az alábbi nyolc esküvő jó eséllyel megeshet idén.

Harry herceg és Meghan Markle

Nem kell Nostradamusszá válnunk, hogy megjósoljuk: 2018-ban az év esküvője biztosan Harry herceg és Meghan Markle nevéhez fűződik majd. A brit királyi család hasonló eseményei mindig óriási médiacirkusznak számítanak, és azt, hogy ez most sem lesz másképp, erősen jelezte a novemberi eljegyzés óriási hírverése. A pár május 26-án, szombaton mondja ki egymásnak a boldogító igent, ami azért különleges, mert a tradíció szerint a királyi esküvők hétköznapra esnek, így a britek a neves alkalomból kapni szoktak egy extra szabadnapot, csakhogy a huszonhatodika most egy szombati napra esik…

Steiner Kristóf és Nimrod Dagan

Az egykori műsorvezető, manapság pedig főképp különféle gasztroprojektjei kapcsán ismert Steiner Kristóf másfél évnyi együtt járás után jegyezte el izraeli színész kedvesét, Nimrod Dagant. A nagy esemény híre szeptember végén járta körbe a sajtót, és Kristófék nem is húzzák sokáig a dolgot: az NLCafénak elárulták, hogy az esküvőre valamikor késő tavasszal/kora nyáron kerülhet sor. Steinernek ez lesz a második házassága.

Kristóf és Nimrod

Kit Harington és Rose Leslie

A Trónok harca-fanok talán még a Harry–Meghan-esküvőnél is jobban várják Jon Snow és Ygritte, vagyis az őket alakító Kit Harington és Rose Leslie esküvőjét. A pár 2012-ben ismerkedett meg egymással a sorozat forgatásán, és mivel szerelmespárt játszottak, és alapból tetszettek egymásnak, nem volt nehéz egymásba szeretniük. Kapcsolatukat sokáig nem verték nagydobra, de az eljegyzésüket annál inkább, hiszen egy újsághirdetésben tették közzé a nagy hírt. Még pontosan nem tudni, mikor mondják ki egymásnak az igent, azt viszont tudjuk, hogy a Trónok harca utolsó évadát Harington nyár végéig forgatja, és szeretné, ha a legtöbb színésztársuk jelen lenne a nagy eseményen, így várhatóan a forgatás befejeztével, nyár végén vagy ősz elején lesz az esküvő.

Kit Harington és Rose Leslie (Fotó: Profimedia)

Istenes Bence és Csobot Adél

2012 óta alkot egy párt Istenes Bence és Csobot Adél, akik az X-Faktor forgatásain ismerték meg egymást. Azóta a párnak már egy közös kisfia is született, Nátán, így már nagyon vártunk az eljegyzésről szóló híreket, amik végül kora ősszel futottak be hozzánk. Egyelőre az esküvőről még nem tudunk részleteket, de nagyon meglepődnénk, ha nem tartanák meg 2018 folyamán. Hogy Kölnben, Budapesten vagy Erdélyben lesz? Részletkérdés.

Ricky Martin és Jwan Yosef

Be kell vallanunk, ezt a ceremóniát eredetileg már 2017-re belőttük, ám akkor még elkiabáltuk a dolgokat. A táncos csípőjű táncdalénekes és szír–svéd művész barátja alaposan megvárakoztattak bennünket, most azonban már tudjuk, hogy a nagy esemény tavasszal várható, méghozzá Puerto Ricóban, és Martinék világraszóló, akár több napig tartó lagziban gondolkodnak, rengeteg vendéggel. Livin La Vida Loca!

Jwan Yosef és Ricky Martin (Fotó: Gregg DeGuire/Getty Images)

Kiss Ramóna és Lékai Máté

Kiss Ramónának elég pazar éve volt 2017-ben. Nemcsak az X-Faktor, hanem a Celeb vagyok, ments ki innen! és a Reggeli műsorvezetését is elnyerte, hihetetlen rutinra szert téve nagyon rövid idő alatt, ráadásul nyáron eljegyezte őt Veszprémben kézilabdázó barátja, Lékái Máté. Mivel Rami nemrég azt nyilatkozta, hogy már csak a baba hiányzik neki a teljes boldogsághoz, valamint mesélt arról is, hogy az X-Faktor mentorházas részeinek forgatásán tökéletes esküvői helyszínt talált magának, jó eséllyel tudjuk mondani, hogy 2018-ban ebből valószínűleg esküvő lesz.

💍💑

Kiss Ramóna (@ramona_kiss) által megosztott bejegyzés,

Sophie Turner és Joe Jonas

Amikor októberben meghallottuk, hogy a popzenész Joe Jonas egyévnyi járás után eljegyezte a Trónok harca vörös hajú szépségét, Sophie Turnert, eléggé elkerekedett a szemünk, lévén a színésznő még csak 21 éves, de ha jobban megnézzük, a közös képeikből sugárzik, hogy ők ketten tényleg igazán szeretik egymást. Tartottak már eljegyzési bulit, és úgy tűnik, nagyon is komolyan gondolják a dolgot, így mi arra tippelnénk, hogy itt bizony 2018-ban esküvő lesz, bár két ennyire fiatal és ennyire gyönyörű embernél ennek az ellenkezője is elég nagy eséllyel előfordulhat. Azért vicces lenne két Trónok harca-esküvő is 2018-ban…

I said yes.

Sophie Turner (@sophiet) által megosztott bejegyzés,

Mészáros Árpád Zsolt és párja, Brigi

Az eljegyzése már két éve megvolt az Operettszínház sztárjának, de akkor a kisfiuk érkezése miatt elhalasztották az esküvőt párjával, a 26 éves Brigivel. Árpika azóta már két és fél éves, és MÁZS szerint már elég nagy ahhoz, hogy asszisztáljon a nagy eseményen, amiről az énekes-színész azt mondta a Story Magazinnak, hogy jövőre mindenképp megtörténik. Mészáros Árpád Zsoltnak az előző kapcsolatából már született három gyermeke, akik jó testvérek a kis Árpikával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top