Sztárok

Májusban szabadulhat VV Fanni feltételezett gyilkosa

Tovább keresik VV Fanni holttestét, de ha májusig nem találják meg, akkor szabadlábra kerülhet a feltételezett gyilkosa, B. László.

Másfél hónapja tűnt el Novozánszki Fanni, egy hónapja már halottként kezelik a hatóságok, de a holttestét még keresik. Anélkül pedig nem bizonyítható, hogy szándékos emberölés történt vagy baleset. Ha VV Fanni holtteste nem kerül elő májusig, akkor a feltételezett gyilkosa szabadlábra kerülhet – írja a Bors.

„Halottá nyilvánítani Fannit csak akkor fogják, ha meglesz a holttest. Addig eltűnt személyként kezelik. A kérdés az, hogy ha megtalálják, a test lesz-e olyan állapotban, hogy megállapítható az elhalálozás oka. A vádemelés során sarkalatos kérdés lesz, vajon biztonsággal kijelenthető-e az emberölés ténye, nem baleset történt-e. A holttest még bármikor előkerülhet, ez a másfél hónap még nagyon kevés idő. A gyanúsított is bármikor el­mondhatja, hogy hová van rejtve a lány. B. Lászlót még sokáig bent lehet tartani, de ez egyre nehezebb lesz. Sajnos az idő neki dolgozik. Ha nem lehet megállapítani a szándékosságot, akkor nehéz lesz vádat emelni a gyanúsított ellen. Persze ez nem jelenti azt, hogy a Fanni megölésével és eltüntetésével gyanúsított, előzetes letartóztatásban lévő B. László megússza az ügyet” – mondta a lapnak Doszpot Péter, a Budapesti Rendőr-főkapitányság életvédelmi osztályának egykori vezetője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top