TV-sztárok

Kiderült, hol kutat a rendőrség VV Fanni holtteste után

Nincs már sok idejük a nyomozóknak megtalálni Fannit. Minél később bukkannak rá a lány testére, annál nehezebb lesz azonosítani a gyilkosát.

Megdőlni látszik az az elmélet, hogy Fanni holttestét a Veszprém környéki erdőben áshatta el feltételezett gyilkosa. Egy korábbi verzió szerint VV Fanni testét a Dunába dobhatták, de a szivárgó hírek szerint egyik lehetőséggel sem számol komolyan a rendőrség.

VV Fanni

A legfrissebb hírek szerint az előzetesben ülő gyanúsított mozgása alapján három városra korlátozták a keresést, írja a Blikk. „Pestről Siófokra ment, az biztos, ahogyan az is, hogy bérelt autóval furikázott. Érdekes, eddig mindig külföldről lízingelt, bérelt autókat, azonban az, amelyben a rendőrség vért talált, egy magyar rendszámú kocsi volt. Dunaújvárosban bérelte, és úgy vitte vissza a kölcsönzőbe, hogy ki sem takarította. Ekkor értesítették a tulajdonosok a rendőrséget” – mondta a lapnak egy informátor.

A lányt közelebbről ismerők szerint a letartóztatott férfi visszajáró vendég volt Fanninál és kollégáinál, és szeretett erőszakoskodni a lányokkal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top