nlc.hu
TV-sztárok

Felszívódott VV Fanni gyilkosának családja

VV Fanni gyilkosával nem beszél a párja és a gyermeke, mióta megszületett az ítélet

B. László rosszul viseli a börtönlétet.

Több mint négy év után, idén június 13-án megszületett a döntés, miszerint B. László emberölést követett el Novozánszki Fanni ellen. Az egykori sportolót már a tárgyalóteremben megbilincselték és egyből megkezdte 25 év letöltendő börtönbüntetését.

Novozánszki Fanni

Novozánszki Fanni (Fotó: Sajtóklub RTL2)

A story.hu azt írja, B. László nagyon rosszul viseli a börtönt, teljesen összeomlott. „Most írtunk egy levelet, hogy jelentsék már le végre, hogy dr. Bálint Roland a jogi képviselője és engedélyezzék a kapcsolattartást. Én is csak a szüleitől tudom, hogy mi van vele. Ők egyszer legalább már bemehettek hozzá” – kezdte a férfi nagybátyja a lapnak.

Mint kiderült, poloskainvázió van a börtönben, ami miatt orvosi ellátásra szorult B. László. „Ez a kisebbik gond. A nagyobb az, hogy az ítélethirdetés után a gyermeke édesanyja elhagyta. Amikor meghallotta, hogy »25 év«, felszívódott a gyerekkel együtt, mint a kámfor. Nyilván ez a hír sem tett jót László amúgy is rossz lelkiállapotának. De nem adjuk fel a reményt, hogy kijön onnan. Fellebbeztünk, és várjuk a másodfokú tárgyalást. Nem egyszer, nem kétszer volt rá precedens, hogy ítélet után derült fény az igazságra, és mentettek fel valakit” – mondta Dr. Brodmann Péter.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top