TV-sztárok

Teljesen kiborult VV Fanni édesanyja

A gyilkossági ügyben történt váratlan fordulattól sokkot kapott a gyászoló család.

Mint arról beszámoltunk, másfél év után kiengedték a börtönből VV Fanni feltételezett gyilkosát. A Blikk úgy tudja, B. Lászlót is váratlanul érte a hír, hogy ennyi idő után elfogadták a kérelmét, és házi őrizetbe helyezték. A férfit a rendőrök a nagyszülei lakásába vitték, ahol a bokájára nyomkövetőt szereltek.

A Novozánszki Fannit gyászoló édesanya saját bevallása szerint sokkot kapott, amikor megtudta a hírt. „Percekig sírtam, nem akartam elhinni, amit hallok, mert ez egyszerűen nem történhet meg. Becsapva érzem magam, ez az ember éli a világát, míg nekünk mindennap fáj a lányom hiánya” – nyilatkozta zokogva a bulvárlapnak VV Fanni anyja, aki attól tart, hogy B. László olyan országba szökik majd el, ahonnan nincs kiadatás.

Smagpictures.com / RTL2 Sajtóklub

A Novozánszki család jogi képviselője is értetlenül fogadta a történteket. Az ügyvéd szerint mindez azzal magyarázható, hogy nincs a hatóság birtokában megdönthetetlen bizonyíték B. László ellen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top