Sztárok

Birkához kötve tanította biciklizni Gáspár Evelint Zsolti

Evelint – bármennyire hihetetlen is – Gáspár Zsolti tanította meg biciklizni. Mivel nehezen „állt rá” Evelin a tekerésre, Zsolt rendhagyó módszerhez folyamodott...

Gáspár Evelin és Gáspár Zsolt jó viszonyt ápolnak, ezt mi sem mutatja jobban, mint hogy tegnap rekordösszeget nyertek együtt a Pénzt vagy éveket című vetélkedőben. A hangulat végig garantált volt: Zsoltit már ismerjük a Győzike Show-ból és az Ezek megőrültekből, mindkettő műsorban maradandót alkotott, bár sokkot is kapott. Most egy újabb hihetetlen történetet osztott meg a közönséggel. 

„Azt is mondd el nekik, amikor kivittelek a telepre és rátettelek a birkákra – kezdte Zsolti. – Sokat kínlódtam vele, sehogy nem akart ráállni a biciklizésre. Ott volt egy nagyon aranyos kis birka, rátettem a köteleket, rákötöttem a biciklire, és én szaladtam előtte kukoricával. A birka megindult, Evelin nem tudott mit csinálni, ezért elkezdte szépen hajtani” – mesélte a szürreális történetet Zsolti.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top