Sztárok

Csodás helyen romantikázott Tolvai Reni és szerelme

Kállay-Saunders András és Tolvai Reni nem szoktak beszélni a magánéletükről, sőt, közös fotót is csak nagyon ritkán látunk róluk. Most viszont úgy belejöttek, hogy többet is posztoltak.

Kállay-Saunders András a hírek szerint nemsokára Amerikába költözik, talán ez az oka, hogy barátnőjével, Tolvai Renivel mostanában több időt töltenek együtt, amit rendszeresen dokumentálnak is. A szerelmesek most egy pár napot egy gyönyörű fürdőben töltöttek, ahol csakis egymásra figyelhettek. Tolvai Reni nyáron számtalanszor megmutatta bájait, most azonban visszafogott fürdőruhában lubickolt. 

Az énekesnő egyébként még nyáron beszélt Kállay-Saunders Andrásról és a kapcsolatukról, akkor azt nyilatkozta, hogy egyre jobban szereti a párját, nemsokára pedig egy közös dalt is bemutatnak a rajongóknak. Az pedig, hogy András tényleg Amerikába költözik-e, a jövő zenéje, de Tolvai Reni is többször járt már a tengerentúlon, ahol neves producerekkel és zeneszerzőkkel dolgozott együtt, így akár még együtt is mehetnének. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top