Sztárok

Erdei Zsolték túl vannak a krízisen

Vannak olyan dolgok, amelyekről nehéz beszélni, de Erdei Zsolt nem akarta kikerülni a magánéletére vonatkozó kérdéseket. Különösen, miután úgy érzi, hogy a nehezén túl vannak.

Korábban Erdei Zsolt maga mesélte el, hogy élete egyik leghúzósabb időszakában érkezett Vilike, aki koraszülöttként jött világra. Akkoriban választották meg a Magyar Ökölvívószövetség elnökének, közben A Nagy Duett műsort forgatta, és mivel a picit későbbre várták, egy pillanat alatt minden a feje tetejére állt. Ennek már jó néhány hónapja, de nagyjából mostanra rendezőtek otthon Erdei Zsolt körül a hétköznapok.

„Vilike szenzációs. Kilenc hónapos lesz, szépen fejlődget, 8-9 kiló között van, jó kis busa feje van, jönnek a fogai, már hat kint van” – dicsekedett büszkén Madár, aki szerint a gyerekei nagyon „egyben vannak”. Aminek pedig kifejezetten örül, hogy nagyon jó testvérek.

Erdei Zsolt gyerekei: Viktor, Gréta és Vilike egy novemberi képen

„Három gyereket leszervezni, az már logisztikát igényel. Most elvoltam Debrecenben négy napot, és nem akartam minden este hazautazni, így Rékának meg kellett küzdenie, én ugyan a Viktort elpateroltam, mert őt iskolába vinni, a másikat óvodába, és akkor, ugye, mit csinál a harmadikkal. Szóval Viktort a tesómékra bíztam. De már nagyon vártak haza, és nemcsak azért, mert apa hiányzott, de mert apának a segítsége elkel.”

Apaként mindenből szereti kivenni a részét, erről is mesélt a Mokkában Erdei Zsolt: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top