nlc.hu
Sztárok

Erdei Zsolt kamasz fiáról

„Meg kellett menteni a gyerekemet” – Erdei Zsolt családterápián volt fiával

A legtöbb szülő átérzi Zsolt helyzetét.

Erdei Zsolt már korábban is beszélt róla, hogy nincs egyszerű dolga kamasz fiával, Viktorral. Míg hónapokkal ezelőtt szűkszavúan csak azt mondta, viharos a kapcsolatuk, később kifejtette, hogy sok mindenben nem értenek egyet és sokat küzd a gyermekével

Erdei Zsolt

Erdei Zsolt a Mokkában

Mára viszont rendeződtek a dolgaik. Az, hogy ezt hogyan sikerült elérniük, a Mokkában mesélte el az egykori világbajnok bokszoló. 

„Az igaz, hogy kevés volt felé az elvárásom. Nagyjából mindent megcsináltam helyette. Mondván, gyerek, élje az ő kis világát, az a fontos, hogy boldog legyen – ezért nem is erőltettem semmit rá. Mostanában talán kezd kiegyensúlyozott lenni a kapcsolatunk, ez annak tudható be, hogy voltunk szakembernél is, meg kellett menteni a gyerekemet. Voltak nagyon komoly nehézségeink, ez tulajdonképpen családterápia volt. Megoldódott az ő nyelve, az enyém is, volt, hogy mindketten sírtunk. Ott szembesült egy-két olyan dologgal, amiről nem tudott” – mesélte Zsolt, aki azt is hozzátette, hogy bár úgy tűnik, fiának nagy arca van, sokszor elérzékenyül, és ez csak egy maszk Viktornak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top