nlc.hu
Sztárok

Erdei Zsolt megmutatta fiát

Rengeteget nőtt Erdei Zsolt fia, aki nem lépett édesapja nyomdokaiba

Nem igazán fekszik az ökölvivónak fia munkássága, de azért mindenben támogatja.

Erdei Zsoltnak nem volt egyszerű az élete két gyermekével, azonban ahogy nőttek, egyre jobban megtalálták a közös hangot. Az ökölvívót és fiát, Viktort a Mokka látogatta meg, arról beszéltek, miért választott más pályát a fiú.  

Erdei Zsolt

Fotó: Schumy Csaba

Viktort már egészen kiskorától érdekelte a zenei világ. Rappelt, dalokat írt, nem olyan régen pedig első videóklipje is megjelent. Bár az egykori sportolótól messze áll ez a műfaj, természetesen támogatja fia álmait. „Nyilván a beszédmód, illetve azok a vulgáris szavak, amik benne megjelennek, azok nem az én műfajom, meg én kicsit szerényebb is vagyok. De értem, hogy neki ez a menő, a fiatalság ezt kedveli. Mindenben támogatom, ha ő ebben leli a boldogságát” – fogalmazott Zsolt.

Mint kiderült, Viktor természetesen ismerkedett a boksszal, de az sosem fogta meg igazán. Ugyan tehetsége van hozzá, mégis más érdekelte. „Engem a sima boksz sosem vonzott, a lábmunkám az nekem gatya” – fejtegette Viktor, majd elismerte, apja sportsikereinek köszönhetően benne is erős a megfelelési kényszer. 

A mai napig is van, ez nem fog elmúlni soha. Mikor már beteljesültek azok az álmok, amik itt vannak előttem, utána már nem lesz ez. De nagyon erős érzés.

Ez is érdekelhet Erdei Zsolt magánéleti válsága Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top