Sztárok

Dér Heni újra szerelmes – részletek a választottjáról

Az énekesnő romantikus sorokkal teli levelet kapott a Micsoda Nők! adásában, melyen Várkonyi Andiék kissé meg is lepődtek... A szerelmes levél felolvasása után Heni tiszta vizet öntött a pohárba, és őszintén mesélt új, három hónapja tartó kapcsolatáról.

Tavaly év végén Dér Heni többszöri szakítás után összejött újra volt kedvesével, Vincze Gáborral, aki nem sokkal később el is jegyezte, és már az esküvőt tervezgették. A jelek szerint ez nem jött össze, újra különváltak, ezúttal úgy néz ki, hogy örökre. Dér Heni folyamatos vendége a Micsoda Nők! c. műsornak, ahol elárulta, hogy újra boldog, hiszen három hónapja szerelmes. 

„Most már három hónapja…” – kezdte Dér Heni.

Összeszedtem magam, és remélem, most már így is maradok. Boldog vagyok, minden jó, nem kell megfelelnem, nem kell szerepeket játszanom, elfogad olyannak, amilyen vagyok, az embert látja bennem. Teljesen civil területen dolgozik, és nagyon örülök, hogy médiamentes az életünk. 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top