Sztárok

Megyeri Csilla felsorolta a szépészeti beavatkozásait

A Micsoda Nők! adásában Várkonyi Andrea a szépségápolásról beszélgetett vendégeivel, ennek kapcsán mondta el Megyeri Csilla, mit tesz azért, hogy a legjobb formáját nyújthassa. Csilla őszintén mesélt arról, milyen beavatkozásokat végeztek rajta.

Megyeri Csillával nagyot fordult a világ az Ázsia Expressz óta, sok megkeresése van, felköltözött Budapestre, hogy a karrierjére koncentráljon. Hatalmas rajongótáborra tett szert, ahol persze negatív hangok is vannak, de Csilla próbálja ezt kiszűrni. Sokan azt nehezményezik, hogy biztosan sokat plasztikáztat, de a tévés most tiszta vizet öntött a pohárba.

„Sokan megbélyegeztek azzal, hogy műnő vagyok” – kezdte Megyeri Csilla a Micsoda Nők! adásában. 

Nem értem, hiszen nincs műcicim, a számban van hialuronsav, de körülbelül két évvel ezelőtt töltötték utoljára, tehát nem vagyok a betege. A szemöldököm szálas technikával van kitetoválva, illetve a homlokomban van botox, emiatt 8 havonta kell járni. Nincs póthajam sem, pedig sokan azt hiszik, hogy van. Szoliba pedig ritkán, csupán 1-1 rendezvény előtt járok

– részletezte Csilla, aki párjával, Zsoltival 3. lett az Ázsia Expresszben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top