Sztárok

Ázsia Expressz: Megyeri Csilla és Molnár Zsolt maradt alul a versenyben

Szombat este sem volt kevesebb a tét az Ázsia Expresszben, mint a továbbjutás. A hajszában végül a Megyeri Csilla–Molnár Zsolt páros maradt alul.

Egyre nagyobb a tét az Ázsia Expressz című műsorban, egy páros ismét kiesik. Berki Krisztián és Ambrus Attila védettséget élvez, így a hajszában a Megyeri Csilla–Molnár Zsolt, a Cseke Katinka–Pallavicini Zita és a Kulcsár Edina–Csuti páros vett részt, hogy folytathassák az útjukat Kambodzsába.

Megyeri Csilla és Molnár Zsolt párosa kapta a 10 perces előnyt a csapattársaiktól a hajszában, ennek ellenére az első feladat helyszínére ők értek be utoljára. A párosoknak a kosárfonás technikáját kellett először elsajátítaniuk, és a kész kosarakkal a második helyszínre beérniük. A második küldetés feladata az volt, hogy a versenyzőknek le kellett darálni 50 gramm kávét, és cserébe kávébabot kaptak. A hajsza harmadik küldetése az volt, hogy a triciklin lévő árukat ki kellett szállítani az üzletekbe, de előbb meg kellett fejteni, mi micsoda. A templomba elsőként Kulcsár Edináék értek be, a szoros hajszában Cseke Katinkáék és Megyeri Csilláék egy platón utaztak a templomig, végül Csilláék maradtak alul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top