Sztárok

Elképesztő megpróbáltatásairól vallott Jellinek Tina

Ismét egy vidám hangulatú estébe csöppenhetnek a nézők ma a Sláger TV Drága családom című műsorában. Ezúttal az Emilio família tagjai kedves barátaikhoz látogatnak el, ám az eszem-iszom közepette Tina fiatalkori nehézségei is szóba kerülnek.

Két hete startolt a Drága Családom, az Emilio Familia, amely nagy sikerrel veszi az akadályokat. A legújabb részben baráti hangulatú vacsorába csöppen Emilio, Tina és Vivike, amikor legjobb olasz barátaikat látogatják meg, hogy egy kis közös főzés keretében kiengedjék a fáradt gőzt. A férfiak a konyhában tüsténkednek, ahol Emilio bevallja barátjának, ő bizony örülne még egy gyereknek a háznál. „Szeretnék még egy kisfiút a családba, egy Emilio bambinit” – mondta a zenész főzés közben, miközben Tinánál és barátnőjénél, Fruzsinál is a család került szóba.

Emil nagyon szeretné, ha lenne még egy gyerekünk, de én úgy vagyok vele, hogy már annyi nőgyógyászati problémán átestem. Tizenhét évesen már cisztával operáltak, ami annak idején dió nagyságnyiról alma nagyságúra nőtt. Mikor Vivi öt hónapos lett, ismét előjött ez a probléma. Szerencsére most minden rendben van, vállalhatnék gyereket, de annyi mindenen átestem már. Mindig járok kontrollra, mert sajnos hajlamos is vagyok rá, hogy kialakuljon valamilyen elváltozás. A családunk nőtagjait mind érintette nőgyógyászati probléma. Nagyon oda kell figyelni, el kell járni kontrollvizsgálatokra mindenkinek

– mondta Tina, aki azért is beszél kendőzetlen őszinteséggel korábbi problémáiról, mert szívügyének tartja, hogy felhívja a figyelmet a rendszeres szűrővizsgálatokra. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top